Бизнес партньорство

Artdeco е лидер на немския козметичен пазар и се продава успешно в над 40 държави, включително и България. Включвайки марката във Вашия магазин или салон, ще може да предложите на клиентите си богата гама от качествена декоративна козметика. Продуктите на Artdeco са търсени от клиентите и изграждат лоялност и многократни повторни покупки.

Официалнят представител на Artdeco за страната е Нардиз ЕООД. Свържете се с нас, за да обсъдим възможностите за партньорство, да Ви разкажем за гамата продукти и за дистрибуцията им.

Дисплеи и промо материали

Нардиз предлага на своите партньори разнообразни дисплеи и промо материали. Дисплеите могат да бъдат настолни, конзолни или тип стена. Чрез специалната модулна система може да се изгради дисплей, подходящ за Вашето помещение.

Допълнителни възможности

Често организираме демонстрации на продукти, различни представяния, безплатни грим-сесии и други промо събития, съвместно с нашите бизнес партньори. Тези събития повишават интереса към продуктите и към Вашия магазин или салон. За повече информация свържете се с нашия търговски екип.

Свържете се с търговския ни отдел

За връзка с търговския отдел на Нардиз използвайте формата за контакт:

Име *

Имейл *

Телефон *

Съобщение