Нардиз ЕООД

Преди повече от десетилетие фирма Нардиз ЕООД предостави възможността на българските потребители да ползват изключително качествената германска марка ARTDECO. През тези години екипът ни създаде стабилни партньорства и лоялни клиенти в цяла България.

Мисията ни е винаги да поставяме потребителя на първо място като предлагаме качествен продукт на разумна цена. Широкият асортимент от продукти, налични на пазара, е съобразен с нуждите на българския потребител.

Марката е позиционирана в над 60 обекта – магазини и салони за красота, които предлагат луксозна парфюмерия и козметика, а от 2009 година се предлага и във верига магазини Beauty Zone и Douglas. Всички продукти са представени в рекламни дисплеи – практични и съобразени с индивидуалните потребности на клиента.

Искате да бъдете част от семейството на ARTDECO, свържете се с нашия екип за да обсъдим възможностите за бизнес партньорство.

Нардиз ЕООД организира семинари всяка година, водени от топ гримьорите на България, както и индивидуално представяне на марката в различните обекти.